Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Krem z bryndzy na krakersach

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bryndza
25 dkg
masło
10 dkg
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
śmietana
2 łyżki
ogórki
3 szt
krakersy
1 op

Przepis i sposób przygotowania na: Krem z bryndzy na krakersach

Świeżą bryndzę rozetrzeć na gładką masę z dodatkiem masła i śmietany,doprawić do smaku pieprzem,dodać posiekane drobno korniszony,masę nałożyć na małe krakersy
brydżowe ozdobić kawałkiem ogórka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iga2 12.09.2011 19:19
nie jadłam jeszcze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak