Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki z kremem, żurawiną i malinką
Dobrze schłodzoną śmietanę ubić na sztywno dodając 2 op. śmietanfixu. Następnie nie przerywając miksowania wlewać cienkim strumieniem rozpuszczoną w kąpieli wodnej i przestudzoną czekoladę. Cukierki starte na tarce o drobnych oczkach albo zmiksowane (użyłam cukierków Wawel \"marcepan w czekoladzie\") dodać do śmietany i wymieszać masę łyżką. Przełożyć ją do rękawa cukierniczego. Do każdej babeczki nałożyć po czubatej łyżeczce konfitury żurawinowej (zużyłam cały słoik 0,5l), następnie porcję kremu z rękawa i udekorować żelkową malinką - może użyć świeżych owoców w sezonie. Babeczki odstawić do lodówki żeby krem stężał, ale najlepsze są następnego dnia