Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Kasza perłowa z grzybami

5.0
(19)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

grzyby
20 dkg
marchew
2 szt
groszek zielony
5 łyżek
ser
4 łyżki
cebula
1 szt
kefir
w.g uznania
sól
do smaku
Sklep Prymat
natka pietruszki
w/g uznania
kasza
5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Kasza perłowa z grzybami

Kaszę , cebulę oraz marchewkę ugotować do miękkości,grzyby pokroić w plasterki i poddusić na oleju razem z groszkiem,dodać posiekaną natkę,ugotowaną marchew pokroić w kostkę i wymieszać z grzybami ,kaszę wyłożyć na duży półmisek,zrobić wgłębienie w środku i włożyć tam grzyby,podawać z kefirem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak