Składniki:
Zalewa: | |
woda | 250 ml. |
sól | 2 płaskie łyżeczki |
cukier | nicała 1/2 szkl. |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Kwas cytrynowy Prymat | |
kurki | 1 kg |
grzyby | 1 różne rodzaje |
ocet 10 % | 0,2 l. |
Zalewa: | |
woda | 250 ml. |
sól | 2 płaskie łyżeczki |
cukier | nicała 1/2 szkl. |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Kwas cytrynowy Prymat | |
kurki | 1 kg |
grzyby | 1 różne rodzaje |
ocet 10 % | 0,2 l. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: