Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zimne przekąski

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka wędzona
30 dkg
schab pieczony
30 dkg
oliwki
10 sztuk
szczypiorek
1 pęczek
Sklep Prymat
rzeżucha
30 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Zimne przekąski

Talerz obłożyć rzeżuchą, szczypiorek opłukać pokroić na 4 cm kawałki, owinąć je plasterkami szynki, mięso cienko pokroić ułożyć na rzeżusze i obłożyć oliwkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aginaa 17.03.2011 15:00
super
Bożena13 31.01.2011 13:53
muszę spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak