Mielonka w panierce

Mielonka w panierce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mielonka

    1 konserwa
  • mąka tortowa

    dosmaku
  • bułka tarta

    1 opakowanie
  • jajko

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mielonkę wyjąć z konserwy, pokroić na plastry o grubości 1 centymetra, panierowac jak kotlety i smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Tanie danie gdy lodówka pusta :) Podawać z salatka.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IlonaAlbertos

12.08.2010 16:30
Nie robiłam nigdy takiej mielonki :) ale wypróbuję na pewno.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat