Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Szparagowe paluchy

5.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mielona łopatka
50 dag
jajko
1 sztuka
bułka tarta pikantna
4 łyżki
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat
1 łyżeczka
Sklep Prymat
cebula
1 sztuka
szparagi białe
5 (konserwowe)

Przepis i sposób przygotowania na: Szparagowe paluchy

Do mięsa dodajemy jajko, cebulę. Doprawiamy do smaku. Mieszamy dokładnie. Szparagi zawijamy mięsem. Panierujemy w bułce tartej i smażymy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 07.11.2010 18:35
lubie szparagi, to wypróbuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak