Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Śledź pod pierzynką

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieprz
- -
Sklep Prymat
sól
3 szczypta
Sklep Prymat
pietruszka
2 2
majonez
1 słoiczek
cebula
2 2
śmietana kwaśna
1 szkl.
marchew
2 2
ser żółty
2 2
śledzie
- (małosolne)

Przepis i sposób przygotowania na: Śledź pod pierzynką

Obmyć śledzie. Śledzie pokroić w paski wymieszać z cebulą. Pokroić na śledź cebulę , posmarować dużą ilością majonezu i potarkować ser na dużych oczkach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak