Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Blok czekoladowy

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mleko w proszku
500g
masło
200g
cukier
400g
cukier waniliowy
1
Sklep Prymat
kakao
3łyżki
woda
1/2 szklanki
bakalie

Przepis i sposób przygotowania na: Blok czekoladowy

Wodę zagotować z cukrem,dodać masło .Kakao i mleko w proszku wymieszać wlać wodę z cukrem i masłem ciągle mieszając.Do gładkiej masy dodać pokruszone ciastka i pokrojone w paski bakalie,wymieszać.Formę wysmarować masłem,przełożyć do jej masę.Wstawić do lodówki do zastygnięcia

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak