Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Dip do mięs

5.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

oliwki zielone
5 dag
ser biały
1/2 kg
marynowane papryczki peperonii
10 sztuk
papryka
po 3 strączki

Przepis i sposób przygotowania na: Dip do mięs

Paprykę kroimy w cienkie paseczki, oliwki miksujemy. Całośc łączymy z otartym serem białym, doprawiamy sola i pieprzem, aby była lepsza konsystencja można dac odrobinę jogurtu naturalnego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak