jajecznica z rydzami

jajecznica z rydzami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rydze

    10 sztuk
  • jajka

    6 sztuk
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

rydze oczyszczamy i płukany kładziemy na durszlak żeby odsączyć je. Potem kroimy w paseczki podduszamy na masełku solimy i pieprzymy na koniec dajemy jajka i smażymy do konsystencji w jakiej lubimy jajecznicę

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

marta639

18.09.2010 12:38
Polecam ten przepis.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat