Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kabanosy z fasolkami i sosem pomidorowym

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola czerwona 1 puszka
fasola biała 1 puszka
cieciorka 1 puszka
sos pomidorowy 400 ml
ogórek 1 słoik
kabanos 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: kabanosy z fasolkami i sosem pomidorowym

kabanosy kroimy w plasterki i podsmażamy dobrze. Do garnka z sosem pomidorowym wrzucamy fasole i kabanosy zagotowujemy przyprawiamy ewentualnie do smaku. Podajemy z makaronem lub ryżem. U mnie najczęściej z makaronem (bo jak twierdzi mój mąż ryżem się nie naje)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak