kabanosy z fasolkami i sosem pomidorowym

kabanosy z fasolkami i sosem pomidorowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasola czerwona

    1 puszka
  • fasola biała

    1 puszka
  • cieciorka

    1 puszka
  • sos pomidorowy

    400 ml
  • ogórek

    1 słoik
  • kabanos

    0,5 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

kabanosy kroimy w plasterki i podsmażamy dobrze. Do garnka z sosem pomidorowym wrzucamy fasole i kabanosy zagotowujemy przyprawiamy ewentualnie do smaku. Podajemy z makaronem lub ryżem. U mnie najczęściej z makaronem (bo jak twierdzi mój mąż ryżem się nie naje)

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat