Dip do wędlin i mięs

Dip do wędlin i mięs

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chrzan świeżo starty

    3 łyżki
  • papryka konserwowa

    2 strąki
  • sok z cytryny

    1/2 całości
  • cukier

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Paprykę miksujemy wlewamy jogurt ,dodajemy chrzan i natkę pietruszki .Miksujemy blenderem ,dodajemy sól i cukier do smaku oraz sok z cytryny.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Grażyna13

10.07.2013 21:15
Dobry pomysł :)

smakoszek

04.10.2011 09:35
swietny

ben-ka

11.12.2010 08:41
Na pewno jest smaczny!

Zoso

10.12.2010 18:57
muszę spróbować

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat