Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Wątroba wołowa z pieczarkami

5.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątroba wołowa
40 dag
pieczarki
50 dag
cebula
1 sztuka
oliwa
7 łyżek
sól do smaku
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Wątroba wołowa z pieczarkami

Wątrobę pokroić na cienkie kawałki i namoczyć w mleku . Obsmażyć na oliwie.Pieczarki pokroić w plasterki oraz cebulę . Przesmażyć na 2 łyżkach oliwy. Pieczarki przełożyć na wierzch wątróbki i dusić pod przykryciem do miękkości. Doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

madzialena19 14.02.2013 20:17
smaczna wątróbka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak