ruloniki z szynki z chrzanowym nadzieniem

ruloniki z szynki z chrzanowym nadzieniem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szynka gotowana

    15 plastrów
  • ser śmietankowy

    250 g
  • śmietana

    3-4 LYZKI
  • chrzan świeżo starty

    2 LYZKI
  • koperek

    DO SMAKU
  • sok z cytryny

    2 LYZKI
  • sól

    DO SMAKU
  • cukier250

    DO SMAKU
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Serek wymieszać ze śmietaną z chrzanem i sokiem s cytryny. Dodać do smaku sól i cukier. Smarować tą masą plasterki szynki. Zwinąć każdy plasterek a na wierz posypać koperkiem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

marta639

18.09.2010 12:12
Znakomite.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat