Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

pomidory faszerowane tuńczykiem z czosnkiem i czerwona cebulą

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pomidory
8 szt
tuńczyk
200 g
majonez
100 g
ząbek czosnku
Żelatyna wieprzowa Prymat
10 G
Sklep Prymat
sól, pieprz
cebula czerwona
1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: pomidory faszerowane tuńczykiem z czosnkiem i czerwona cebulą

czosnek drobno posiekać, tuńczyka przetrzeć przez sito, pomidory umyć, odciąć wierzchołki i usunąć pestki. opruszyć solą i postawić do góry dnem aby zciekł z nich sok.
żelatynę zalac 3 łyżkami zimnej wody i odstawić na 5 minut. nestepnie zagotować i odstawic aby ostygła. płynną galaratę wymieszać z majonezem, tuńczykiem, cebulą i czosnkiem.
pomidory nadziac farszem i schłodzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak