Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty i rodzynkami

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta czerwona
1/2 główka
rodzynki
1/3 szklanka
jabłko
1 sztuka
cebula
1 sztuka
sos winegret
4 łyżki
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty i rodzynkami

Kapustę oczyścić, poszatkować. Cebulę, jabłko zetrzeć na tarce. Dodajemy pozostałe składniki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak