Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

filety drobiowe z fasolką szparagową na parze

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety drobiowe
300 gram
fasolka szparagowa
100 gram
Zioła prowansalskie suszone Prymat
2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: filety drobiowe z fasolką szparagową na parze

Filety myjemy, przyprawiamy ziołami , zawijamy w folię aluminiową . Fasolkę przyprawiamy ziołami i pieprzem, również zawijamy w folię , gotujemu 35 minut na parze.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gosia32
Gosia32 04.04.2011 08:11
pycha;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak