Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej rybki II

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona
2 sztuki
cebula
ogórek konserwowy
4-5 sztuk
sól, pieprz
do smaku
majonez
3 łyżki
jajko ugotowane na twardo
5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej rybki II

Makrelę obrać ze skóry i ości. Cebulę,ogórki i jajka posiekać w bardzo drobną kostkę. W miseczce umieścić powyższe składniki i doprawić do smaku. Połączyć wszystko majonezem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak