Zupa porowa II

Zupa porowa II

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kości kulinarne

    30 dag
  • włoszczyzna

    30 dag
  • pory

    1/2 kg
  • mleko

    1 szklanka
  • mąka

    1 łyżki
  • masło

    2 łyżka
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

W 2 litrach wody gotujemy kości i włoszczyznę. Przecedzamy. Pory siekamy i gotujemy w wywarze do miękkości. Doprawiamy, dodajemy zawiesinę z mąki i mleka. Dodajmey masło, zagotowujemy.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat