Sos chrzanowy na majonezie

Sos chrzanowy na majonezie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chrzan ze słoika

    3-4 łyzki
  • majonez

    1 szkl
  • sól, pieprz

    do smaku
  • żółtko jaja

    1 ugotowane
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Żółtko utrzec z chrzanem aby nie było grudek. Dodac majonez, doprawic solą i pieprzem, dokładnie wymieszac. Sos jest idealny do wędlin, kanapek i gotowanych jajek.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

jolaxa1

27.12.2011 19:11
super

Natalia40

27.07.2011 20:46
pyszny

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat