Karkówka ze śliwką

Karkówka ze śliwką

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śliwki suszone

    1 opakowanie
  • sól ziołowa

    1 sztuka
  • karkówka

    1,5 bez kości
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Karkówkę zapeklować solą i pieprzem na noc. Nastepnego dnia nacinać karkowkę i wkladać w środek śliwki. Piec około 1,5 godziny w rekawie do pieczenia w formie blaszanej.Po wyjeciu kroić na plastry i podawać z ziemniakiami, makaronem,

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Cbeti

14.07.2011 21:48
w smaku jest super coś innego

Katarzyna99

10.05.2011 00:13
apetyczna!

agata1722

24.04.2011 11:53
wyborna

berys18

05.01.2011 08:01
muszę spróbować, zawsze nadziewałam schab, trzeba trochę odmiany;)

pegaz

30.10.2010 08:16
juz wypróbowany przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat