Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Karp smażony z pieczarkami

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karp
1 kg
pieczarki
30 dkg
jajko
1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
masło
3 łyżki
olej do smażenia
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Karp smażony z pieczarkami

Pieczarki umyć, pokroić w plasterki u smażyc na maśle. Karpia pokroić w dzwonka, przyprawic solą i pieprzem, zanurzyć w roztrzepanym jajku i obtoczyć w bułce, Usmażyć na oleju,wyłożyc na półmisek i posypac pieczarkami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 06.07.2011 18:11
super połączenie
Gosia32
Gosia32 14.05.2011 00:16
pychotka;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak