Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Kotleciki ryżowo-chlebowe

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż
40 dag
chleb
1 mały
jaja
3 szt
cebula
2 szt
pieczarki
30 dag
olej
sól, pieprz
Przyprawa do pizzy i dań kuchni włoskiej Prymat
3 łyżeczki
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki ryżowo-chlebowe

SOS:
1 l. soku pomidorowego
1 kostka bulionowa
bazylia oregano
sól pieprz
Ryż gotujemy. Chleb moczymy w wodzie i odciskamy. Pieczarki podsmażyć z cebulką. Ryż, chleb, pieczarki mieszamy z jajkami i przyprawami. Formujemy kotleciki i smażymy.
Sok pomidorowy zagotowujemy z kostką bulionową i przyprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak