Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Grzyby duszone

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula
1 sztuka
pietruszka
1/2 sztuki
masło
1 łyżka
sól, pieprz
do smaku
maślaki
1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Grzyby duszone

Grzyby oczyścić, sparzyć wrzącą wodą, odcedzić, pokroić w paski i dusić na wolnym ogniu, dopóki nie puszczą soku. Cebulą i pietruszkę obrać, posiekać, podsmażyć na maśle, dodać do grzybów, popieprzyć i chwilę razem poddusić.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 28.11.2010 20:27
Pyszny grzybowy farsz :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak