Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

tort na biszkptach

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

250g masła
150g cukry pudru
200g brzoskwini w puszce
Biszkopty
250g serka homogenizowanego
50g rodzynek

Przepis i sposób przygotowania na: tort na biszkptach

Masło utrzec z cukrem polaczyc z drobno posiekanymi brzoskwinaimi, wylozyc na biszkopty ulozone w tortownic, pozostawic do zastygniecia. Nastepnie posmarowac serkiem homogenizowanym i polac polewa. Udekorowac rodzynkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak