Masa do wafli

Masa do wafli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • miód

    25 dag
  • mak

    25 dag
  • masło

    8 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Podgrzać miód, dodać masło, gotować do lekkirgo zarumienienia, dodać przesiany mak. Smażyć 2-3 minuty ciągle mieszając. Smarować wafle.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

rakow2

27.11.2011 15:03
super

Krzysztof42

02.02.2011 15:24
lubię masę

MAŁGORZATA108

25.06.2010 17:58
Może trochę za słodkie, ale zaczęły się wakacje niech mają.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat