Przepis i sposób przygotowania na: kurczak z żurawiną
Sos: Czosnek obierz i przeciśnij przez praskę. Wszystkie składniki wymieszaj: majonez, keczup, żurawinę, czosnek oraz curry.
Usmażone mięso ułóż na talerzu, posmaruj sosem.
filety z piersi kurczaka |
2 szt.
|
jajko |
2 szt.
|
2 szklanki mąki (pół na pół pszennej i ziemniaczanej) |
|
łyżka kucharka |
|
3/4 słoika majonezu |
|
mały pikantny keczup |
|
pół słoika żurawiny |
|
ząbki czosnku |
3 szt.
|
4 łyżki curry |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: