zupa z serka

zupa z serka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • woda

    500 ml
  • serki topione

    2 po 100 g
  • śmietana 18 proc

    2 łyżeczki
  • gałka muszkatołowa mielona

    1 szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Zagotować wodę dodać kostkę rosołową i serki topione. Podgrzewać na małym ogniu aż serki się rozpuszczą. Przyprawić do smaku gałką. Zupę podawać z groszkiem ptysiowym.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

RenataZ-et

04.09.2013 21:12
lubię takie zupy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat