Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

wieprzowina w kalarepie

5.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wieprzowina
1 kg
cebule
2 szt.
marchewki
2 szt.
kalarepy
2 szt.
Kucharek przyprawa uniwersalna
2 łyzki
Pieprz biały mielony Prymat
1 łyzka
margaryna
0.5 kostki

Przepis i sposób przygotowania na: wieprzowina w kalarepie

Mięso oprószyć Kucharkiem i pieprzem. Margarynę włożyć do rondla, wkroić pokrojone cebule, marchewki i kalarepy. Włożyć mięso i dusić aż będzie miękkie. Czyli ok. godziny, obracając co jakiś czas,żeby się nie przypaliło.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak