fasolowa

fasolowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 50 dkg zielonej fasoli

  • 0,1 litra śmietany

  • ocet

  • natka pietruszki

  • żółtka

    2 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Golonkę ugotować do miękkości. Z kości zdjąć mięso i pokroić w kostkę. W wywarze ugotować fasolę. Po zagotowaniu dodać mięso. Żółtka mieszać ze śmietaną i zaprawić tym zupę. Na wierzch zupy posypać drobno posiekaną pietruszkę.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat