Ryba po żydowsku

Ryba po żydowsku

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety rybne

    1 kg
  • Zalewa:

  • woda

    2 szklanki
  • olej

    1 szklanka
  • ocet

    1 łyżka
  • ketchup

    1 łyżka
  • koncentrat pomidorowy

    1 mały słoiczek
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety rybne usmażyć w panierce

Zrobić zalewę z wody, oleju, octu ketchupu i koncentratu i doprawić do smaku solą

Tak przygotowaną zalewą przekładać rybkę

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

bernadetta2

10.03.2012 21:08
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat