Sałatka z ryżem i tuńczykiem

Sałatka z ryżem i tuńczykiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
  • ryż

    1 torebka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ryż gotujemy do miekkości , studzimy.
Cebule kroimy w drobną kostkę
Do ryżu dodajemy tunczyka (cała zawartość puszki) i cebulę , dodajemy odrobinę oliwy bądź oleju , doprawiamy solą i pieprzem do msaku.I gotowe , pyszna i szybka :-)

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

pioge7

22.05.2011 09:07
apetyczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat