Kołpaki w delikatnej zalewie

Kołpaki w delikatnej zalewie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kołpaki

    1 k
  • ocet 10 %

    0.5 sztuki
  • przyprawa curry

    do smaku
  • woda

    5 szklanek
  • sól, przyprawy

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kołpaki oczyszczmy myjemy, kroimy obgotowujemy, w osolonej wodzie. Ocet ,wodę i przyprawy gotujemy, zaleamy grzyby szczelnie zakręcamy.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Agnieszka/picola

25.02.2012 19:01
ciekawe

ewelinapac

07.09.2010 10:50
może mają inną nazwe u nas tak się nazywają, są takie lekko pomarańczowe, spod spodu mają blaszki

Ewa111

01.09.2010 13:36
jakie to są grzybki,bo ja o kołpakach nie słyszałam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat