Sałatka wiosenna Eli

Sałatka wiosenna Eli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiewki

    1 duży pęczek
  • cebulka dynka-szczypior lub szczypiorek

    1 duży pęczek
  • sól

    do smaku
  • majonez tradycyjny

    według uznania
  • jaja na twardo

    4 sztuki
  • ser gouda

    20 dkg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka posiekać,szczypior drobno pokroić,ser i rzodkiewki zetrzeć na tarce o dużych oczkach.Wymieszać wszystko,doprawić solą,pieprzem,dodać majonez i wymieszać.Przechowywać w lodówce.Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Andysz

13.11.2012 13:43
świetrna jest;)

oliwkowa

12.07.2011 23:04
uwielbiam

Sarenka

14.05.2011 11:56
Prosta, fajna salatka

ewelinapac

31.12.2010 11:47
świetna

Sarenka

07.12.2010 21:19
I ladnie udekorowane!

wedith1

01.09.2010 13:13
Pysznie!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat