Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierogi smażone

3.0
(18)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

olej do smażenia 4 łyżki
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
pierogi 1 op.

Przepis i sposób przygotowania na: pierogi smażone

Gotowe, mrożone pierogi: ruskie albo z mięsem rozmrozić i ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić. Olej rozgrzać i wrzucić do niego pierogi. Smażyć aż skórka się przypiecze.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 05.03.2012 16:58
pychotka
mamusia1 05.03.2012 16:58
pychotka
malaczarna23 22.02.2012 16:31
pyszne
Beata73 19.02.2012 11:56
chrupiąca skórka!!
Beata73 19.02.2012 11:56
chrupiąca skórka!!
iknkirke 07.08.2011 15:04
fajne
jolaxa1 24.07.2011 23:30
super
Beata73 11.04.2011 14:54
wspaniałe!
Beata73 11.04.2011 14:54
wspaniałe!
Jastinka 20.03.2011 20:33
niezłe
Jastinka 20.03.2011 20:33
niezłe
jogobella231
jogobella231 03.03.2011 18:00
pycha
Ewa92 15.02.2011 17:35
też tak robię :))))
bursztynek 12.02.2011 00:20
uwielbiam!
marta1371 08.02.2011 19:40
Bardzo lubię pierożki odsmażane,gdyż są chrupiące
daria899 31.01.2011 19:19
mniam piekny wyglad az smaka mam
muflon 18.12.2010 18:21
pycha
becia879 29.11.2010 15:01
lubię takie pierożki
Ewelina43
Ewelina43 21.11.2010 15:26
uwielbiam takie
katarzynka455 17.11.2010 23:21
bardzo lubię takie
Ntalia 13.11.2010 10:47
Uwielbiam smażone pierożki:)
Ania69 09.11.2010 17:06
super przepis, do spróbowania :)
stokrotka 02.11.2010 18:05
fajny pomysł
wolochski 01.11.2010 17:49
mniam
wolochski 01.11.2010 17:49
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak