pierogi smażone

pierogi smażone

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • olej do smażenia

    4 łyżki
  • sól

    do smaku
  • pieprz biały Prymat

    do smaku
  • pierogi

    1 op.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Gotowe, mrożone pierogi: ruskie albo z mięsem rozmrozić i ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić. Olej rozgrzać i wrzucić do niego pierogi. Smażyć aż skórka się przypiecze.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (45)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

mamusia1

05.03.2012 16:58
pychotka

mamusia1

05.03.2012 16:58
pychotka

malaczarna23

22.02.2012 16:31
pyszne

Beata73

19.02.2012 11:56
chrupiąca skórka!!

Beata73

19.02.2012 11:56
chrupiąca skórka!!

iknkirke

07.08.2011 15:04
fajne

jolaxa1

24.07.2011 23:30
super

Beata73

11.04.2011 14:54
wspaniałe!

Beata73

11.04.2011 14:54
wspaniałe!

Jastinka

20.03.2011 20:33
niezłe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat