Masło, pasta z awokado do pieczywa

Masło, pasta z awokado do pieczywa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser twarogowy

    almette śmietankowy 150 g
  • awokado

    1 sztuka
  • natka pietruszki

    1 garść
  • sok z limonki

    z 1/3-1/2 limonki
  • papryka ostra

    zielona szczypta
  • sól i pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Awokado przecinamy na pół wyjmujemy pestkę, łyżką wydrążamy miąższ.
Wszystkie składniki miksujemy w robocie na gładką masę, w miarę potrzeby doprawiamy solą, pieprzem lub papryczką.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat