Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Duszonka mięsno-grzybowa

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso
50 - 75 dg
grzyby świeże
0, 5 - 1 kg
cebule
3 sztuki
seler korzeniowy
1 sztuka
korzeń pietruszki
1 sztuka
Liść laurowy suszony Prymat
3 sztuki
Sklep Prymat
Pieprz czarny ziarnisty Prymat
10 ziaren
Sklep Prymat
czosnek
1 główka
wrzątek
1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Duszonka mięsno-grzybowa

Mięso pokroić w kawałki (jak na gulasz). Oczyszczone grzyby rozdrobnić. Do naczynia żaroodpornego dać mięso, na nie włożyć grzyby, pokrojone warzywa i przyprawy oraz zalać wrzątkiem. Zakryć naczynie. Wstawić do piekarnika na 1 - 1, 5 godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak