Składniki:
kapusta biała | 1/2 główki (małej) |
marchewka | 2 szt. |
cebula czerwona | 1 szt. |
czosnek | 2 ząbki |
ocet ryżowy | 3 łyżki |
olej rzepakowy | 2 łyżki |
sok z połowy cytryny | |
cukier | 1 łyżka |
sól | |
pieprz |
kapusta biała | 1/2 główki (małej) |
marchewka | 2 szt. |
cebula czerwona | 1 szt. |
czosnek | 2 ząbki |
ocet ryżowy | 3 łyżki |
olej rzepakowy | 2 łyżki |
sok z połowy cytryny | |
cukier | 1 łyżka |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: