Przepis i sposób przygotowania na: Warzywny naleśnik z szynką i serem
Jajka łączymy z mąką, wlewamy do miski z kapustą i mieszamy do czasu, aż wszystko będzie dobrze pokryte masą jajeczną.
Smażymy na rozgrzanym tłuszczu z każdej strony na rumiano.
kapusta pekińska |
1/2 małej główki
|
papryka czerwona |
1/2 strąka
|
szynka |
2 grube plastry
|
ser żółty |
100 g
|
sól i pieprz |
do smaku
|
jajko |
3 sztuki
|
mąka pszenna |
70 g
|
olej do smażenia |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: