Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem i awokado

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
awokado 1 szt
kukurydza w puszce 1/2 puszki
cieciorka konserwowa 1/2 szt
majonez 1 łyżka
sól
Pieprz czarny Prymat w młynku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem i awokado

Awokado przekroić na pół, usunąć pestkę, obrać i pokroić na dość spore kawałki. Dodać tuńczyka odsączonego z zalewy, kukurydzę oraz cieciorkę. Dodać majonez. Przyprawić do smaku szczyptą soli i dużą ilością świeżo zmielonego pieprzu. Wymieszać.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak