Składniki:
jajek (po 2-3 na osobę) | 4-6 |
dkg małych kurek | 30 |
g sera bałkańskiego | 50-100 |
czubate łyżki siekanego koperku, natki pietruszki i szczypiorku | po 2 |
łyżeczki masła | 2 |
sól, pieprz mielony | do smaku: |
bekon | 10 wędzony |
jajek (po 2-3 na osobę) | 4-6 |
dkg małych kurek | 30 |
g sera bałkańskiego | 50-100 |
czubate łyżki siekanego koperku, natki pietruszki i szczypiorku | po 2 |
łyżeczki masła | 2 |
sól, pieprz mielony | do smaku: |
bekon | 10 wędzony |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: