Zupa gulaszowa z fasolą

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Szybki i łatwy w przygotowaniu przepis na aromatyczną, rozgrzewającą zupę gulaszową z czerwoną fasolą. Idealny na krótkie i chłodne zimowe dni.

  Przepis doceniony przez Doradcę Smaku
Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasola czerwona z puszki

    400 g
  • pomidory krojone z puszki

    400 g
  • duże cebule

    2 szt.
  • bekon

    50 g
  • kiełbaski wieprzowe

    4 szt.
  • mąka

    3 łyżki
  • olej słonecznikowy

    3 łyżki
  • Papryka słodka mielona Prymat

    2 łyżki
  • czosnek suszony

    1 łyżeczka
  • kminek mielony

    1 łyżeczka
  • pieprz czarny mielony

    1 szczypta
  • sól do smaku

  • zielona cebulka

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat