Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pasta twarogowa do chleba

5.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg
1/2 kg
chrzan tarty
10 dag(może być ze słoiczka)
Sklep Prymat
marchewka
10 dag
seler
10 dag
sól do smaku
Sklep Prymat
Papryka słodka mielona Prymat
do smaku
Sklep Prymat
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowa do chleba

Wykonanie:
Marchewkę, selera obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Dodać zmielony ser, przyprawić do smaku, wymieszać z olejem i chrzanem według uznania, ale tak aby pasta nie była za rzadka, podawać na pieczywie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jejkuchnia 30.09.2017 08:33
Mniam, z chrzanem musi być pyszna. ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak