Przepis i sposób przygotowania na: Pljeskavica z serem
Z przygotowanej mięsnej masy uformowałem płaskie kotlety. Na grillowej patelni rozgrzałem odrobinę oliwy z oliwek, smażyłem kotlety z obu stron po 6-7 min.
łopatka wieprzowa | 400 g |
łopatka bez kości | 40 g (wołowa) |
cebula | 1 szt |
ząbki czosnku | 2 szt |
papryczka pepperoni czerwona | 1 szt |
ser żółty | 100 g (twardy) |
Papryka słodka mielona Prymat | 2 łyżeczki |
oliwa | |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: