Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lasagne z tuńczykiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron lasagne 1 opakowanie
ogórek gruntowy 1 szklanki
seler naciowy 2 łodygi
tuńczyk 2 puszki w sosie pomidorowym
oliwa 5 łyżek
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Lasagne z tuńczykiem

Wykonanie:
Lasagne ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem łyżki oliwy. Ogórka obrać, pokroić razem z selerem i posolić. Ugotowane lasagne odcedzić i wymieszać z 4 łyżkami oliwy. Na talerzu ułożyć warzywa, na nich płaty lasagne, rozdrobnionego widelcem tuńczyka z sosem i gotowe.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak