Lasagne z tuńczykiem

Lasagne z tuńczykiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gr

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makaron lasagne

    1 opakowanie
  • ogórek gruntowy

    1 szklanki
  • seler naciowy

    2 łodygi
  • tuńczyk

    2 puszki w sosie pomidorowym
  • oliwa

    5 łyżek
  • sól do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wykonanie:
Lasagne ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem łyżki oliwy. Ogórka obrać, pokroić razem z selerem i posolić. Ugotowane lasagne odcedzić i wymieszać z 4 łyżkami oliwy. Na talerzu ułożyć warzywa, na nich płaty lasagne, rozdrobnionego widelcem tuńczyka z sosem i gotowe.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat