Pożywny krupnik

Pożywny krupnik

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • krupnik

    1
  • papryka czerwona

    pół
  • masło

    2 łyżki
  • parówki

    2
  • jaja na twardo

    2
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Papryki kroimy w drobna kostkę ,podsmażamy na maśle.Zupę przyrządzamy wg przepisu na opakowaniu.Paprykę łączymy ze zupą .Gotujemy 10 minut .Jajka i parówki kroimy w kostkę .Przed podaniem dodajemy do zupy.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Seba

24.10.2013 17:05
moja ulubiona zupa

barbara11561

01.07.2012 11:12
na pewno smaczna:)

Elżbieta17

18.06.2012 14:38
lubię krupnik:)

ben-ka

29.11.2011 09:32
Z papryką to i ja jeszcze nie gotowałam.

Marzena34

18.03.2011 10:19
orginalny

Teresa19

06.02.2011 09:53
Z papryką jeszcze nie gotowałam,Czas wypróbować.

SmacznaPyza

18.10.2010 09:57
wolę jednak wrzucić trochę włoszczyzny i 2-3 garści kaszy...

IlonaAlbertos

11.09.2010 22:35
Smaczny.

Iwusia

11.09.2010 15:08
dawno nie jadłam :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat