Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta pekińska z selerem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 20 dag
ser żółty 5 dag
seler konserwowy 0,5 szkl
kukurydza konserwowa 0,5 szklanki
pomidor 1 szt
Przyprawa curry orientalna Prymat 0,5 łyżeczki
sok z pomarańczy 2-3 łyżki
oliwa 2 łyżki
szczypiorek usiekany 1 łyżka
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska z selerem

Kapustę posiekać, pomidora pokroić w kosteczkę. seler i kukurydzę osączyć z zalewy. Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Wszystkie przygotowane składniki włożyć do miski, dodać przyprawę curry, sok z pomarańczy i oliwę. Przyprawić do smaku, wymieszać. Podawać jako dodatek do mięsa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 29.06.2017 08:35
pyszności :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak