Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa z szynki, selera naciowego i czosnku

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szynka konserwowa 200 g
seler naciowy 5 łodyg
czosnek ząbki 3 sztuki
jogurt grecki 2 łyżki
oregano 1 płaska łyżeczka
sól i pieprz

Porada

Domowe smarowidło na kanapki o niecodziennym smaku które na prawdę warto wypróbować. Pasta z selera naciowego, szynki konserwowej z nutą czosnku świetnie nadaje się na śniadanie z chrupiącą bułeczką.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa z szynki, selera naciowego i czosnku

Seler naciowy kroimy w plasterki, szynkę w drobną kostkę. Miksujemy w blenderze. Dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek, oregano i jogurt. Dokładnie mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 15.06.2017 23:26
Apetyczna.
Konczi 15.06.2017 20:52
Smaczna propozycja
Diana Rusiłowicz 15.06.2017 19:50
Smaczna propozycja!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak